Tømrer og Snekker Service | Bad

Vi tilbyr profesjonelle byggtjenester i Bergen og omegn.

Referancer

Til den det måtte angå, Averd Byggservcie bygde 14 meter med stakitt gjerde for oss. Det var et buet gjerde som fulgte en murkant som steg fra 80 cm og opp til 2 m. Vi ble kjempefornøyd med resultatet! Selve jobben tok like lang tid som Zbigniew hadde anslått. Han kom som avtalt og utførte en utmerket jobb. Jeg kan anbefale bruken av hans ferdigheter innen tømmermannfaget.


Glenn

Bergen, Laksevåg  

 


 

Jeg har vært så heldig å komme over Averd som jeg heretter kommer til å kontakte hver gang jeg trenger å få gjort et stykke arbeid - stort eller smått. Jeg fikk renovert en kjellerstue, forsterket bærende kontruksjon i kjellertak og lagt nytt takpanel. Det ble murt nye trapper og lagt nytt gulv. Averd har også skiftet kledning på huset mitt. En jobb jeg også er fornøyd med. Averd framstår som et et seriøst firma, som jeg gir mine beste anbefalinger.>

   Andrianne Skjold

Bergen, Sandviken 

 


 

 

" Våren 2014 laget Opalka ny betongmur og gjerderundt tomten vår. Det ble også lagt belegningsstein i oppkjørsel foran huset. Arbeidet er nøyaktig utført og av høy kvalitet. Vi er svært fornøyd med resultatet av Opalka sitt arbeid og kan trygt anbefale AVERD byggservice ".

 Johnny Sletteland

 STRAUME, SOTRA


  
"Averd Byggservice har jobbet sammen med meg, med renovering av tak, fasade,
konstruksjon. Og ombygging butikken ASKØY LEKER med bygging av vegger og
bygging av terrassen på mitt hus. Samarbeidet var svært godt og
jeg kan absolutt anbefale Averd Byggservice."  
 
Kjell  

Askøy

 

 

 

 


 

"Averd Byggservice  Jobbet for selskapet INNOMHUS på prosjektet STRAUME

 TERRASSE, NORDBOHUS

Averd utførte følgende oppgaver: 

-bygging av konstruksjon

-montering av gipsplater 

-montering av isolasjon glava 

-montering av skyvedører 

-installasjon av parkett 

Alle arbeidene har blitt gjort riktig i henhold til forskrifter og

standarder."

 

Torgeir Flagtvedt

Innomhus AS

Tlf: 48019257 


 

 

 

 

 


 "Byggearbeider utført av Averd Byggservice på Mannsverk Barnehage prosjekt var nøyaktig og innen firsten. Hoved oppgaven var: skifting av takrenner, kroker, takbeslag, nedløpsrør og kledning arbeider. Jeg er meget fornøyd for hele jobben og kan tilby Averd Byggservice som utøver."
 
Tomasz Matyjaszczyk
Innomhus AS
Prosjektleder
T:  55 57 15 00
M: 48019247
 
 
 
 

 "Firmaet AVERD Byggservice fungerte helt supert for meg når jeg skiftet kledning på fasaden og skiftet gulvet på kjøkkenet. Arbeidet ble gjennomført proffessionelt, og jobben ble gjort ferdig innen tidsfristen. Vi hadde et godt samarbeid gjennom hele byggeperioden."
 
 Kurt                    
Sandviken, Bergen
 
kleding bergen
 gulvet kjokkenet
 
 

 
 
Averd Byggservice, Attest
 
Firma Averd har utført fasade og konstruksjonsarbeid på mitt hus på en overbevisende måte, raskt og effektivt. Han er også dyktig med stein- og murerarbeid. Han har lagt bruddheller i betong, i huset, og har murt en kultvegg. Han har også montert dører og laget ny vegg i mitt hus fra 1887. Han er dyktig med rehabilitering. Jeg kan absolutt anbefale ham for andre huseiere.
 
Kjell Johannessen,
Øvregaten 49, 5003 Bergen
Tlf: 90865156
 
 
Kleding Bergen Sandviken

 www.kjell.no

 

Samarbeid